Miksaus

Tarjoamme laadukasta miksauspalveluamme projektille kuin projektille.

Budjettimiksaus
Usein pienillä bändeillä ei ole suurta budjettia levytuotannoillensa, joten olemme kehittäneet oman kustannustehokkaan miksauspalvelumme. Miksaus tapahtuu omalla digitaalisella studiollamme hintaan 25€/h (+ alv 24%). Yksinkertaisimmillaan kappaleen miksaus kestää n. 3-4 tuntia. Huomaa kuitenkin että jos soitossa tai äänityksessä on paljolti korjailtavaa, miksauksessa kestää kauemmin. Tärkein investointi levynteossa on aina se timanttinen otto hyvällä mikityksellä! Lähetä meille latauslinkki miksausraakileeseen osoitteeseen tapio@x-youthgonewild.com ja annamme sinulle kuuntelun jälkeen ilmaisen arvion miksauskuluista.

Studiomiksaus
Jos pystyt investoimaan myös miksaukseen hieman enemmän, ja haluat että miksaukseen käytetään myös esim. analogilaitteistoa, tarjoamme sinulle tähänkin mahdollisuuden. Musiikkityylistä riippuen tarjoamme projektiasi käyttämillemme huippumiksaajille jotka antavat sinulle karkean hinta-arvion projektistasi. Lähetä meille kuvaus projektistasi ja mitä miksaukselta toivot osoitteeseen tapio@x-youthgonewild.com ja laitamme projektisi miksaajallemme joka miksaa sen omassa studiossaan.

HUOM! Kaikki tekemämme miksaus tapahtuu etänä, ts. emme ota vastaan vierailijoita studioillemme miksaussessioihin. Olemme todenneet että työ sujuu sutjakkaammin kun teemme sen omassa rauhassa. Älä kuitenkaan epäröi lähettää meille ohjeita miksausta varten, kuten "tuo roskatynnyrin läpi äänitetty banjo on itse asiassa koko biisin koukku, joten sen kuuluisi kuulua joka kerralla" tms. Kaikki tällainen on miksaajille hyödyllistä tietoa. Emme pahastu jos ette ole ensimmäiseen miksaukseemme tyytyväisiä, vaan teemme lisätoiveittenne pohjalta uuden.

Masterointi

Tarjoamme myös laadukkaat masterointipalvelut projektille kuin projektille.

Budjettimasterointi
Samoin kuin budjettimiksaus myös budjettimasterointimme on suunnattu bändeille joilla on tiukka budjetti. Myös masterointi tapahtuu omalla digitaalisella studiollamme hintaan 25€/h. Tyypillinen kappaleen masterointi kestää n. 1-2 tuntia. Masteroitavat kappaleet voi toimittaa latauslinkillä osoitteeseen tapio@x-youthgonewild.com. Vain wav-tiedostot kelpaavat masteroitavaksi!

Studiomasterointi
Jos haluat investoida myös masterointiin hieman enemmän, ja haluat että siihen käytetään esim. analogilaitteistoa, tarjoamme sinulle tähänkin mahdollisuuden. Musiikkityylistä riippuen tarjoamme projektiasi käyttämillemme huippumasteroijille jotka antavat sinulle hinta-arvion projektistasi. Lähetä meille kuvaus projektistasi ja mitä masteroinnilta toivot osoitteeseen tapio@x-youthgonewild.com.

HUOM! Kaikki tekemämme masterointi tapahtuu etänä, ts. emme ota vastaan vierailijoita studioillemme masterointisessioihin. Olemme todenneet että työ sujuu sutjakkaammin kun teemme sen omassa rauhassa. Älä kuitenkaan epäröi lähettää meille ohjeita masterointia varten, esim. kappaleiden välisten taukojen pituus tai jos kaipaat kappaleiden alkuun tai loppuun häivytyksiä. Emme pane pahaksemme jos ensimmäinen masteri ei sinua vielä tyydytä, vaan teemme mielellämme lisätoiveittesi pohjalta uudenkin version.

Muuta

  • Jos harkitset vähintään kahden palvelumme (miksaus, masterointi, CD-painatus ja digijakelu) käyttöä projektissasi, kysy meiltä pakettihinta!
  • Jos sinulle jäi jotain kysyttävää tai haluat ehdottaa meille päivitettäviä tietoja, ota meihin yhteyttä osoitteessa tapio@x-youthgonewild.com
  • Toisinaan olemme tarjonneet projekteihin myös tuottajapalveluita. Näistä saa mielellään udella lisää osoitteessa tapio@x-youthgonewild.com tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä!

Valikoima töitämme

Parhain äänenlaatu klikkaamalla kappale tai albumi auki Spotifyssa.