Suomen Epävirallinen Lista TOP 50

Suomen suosituimmat ja ajankohtaisimmat indiejulkaisut genreen katsomatta. 

Ei isoja levy-yhtiöitä – vaan kaikki muut.

Indiekentän kuumimmat uutuudet ja 40 ajankohtaisinta julkaisua joka sunnuntai klo 12 podcastissä! Spotify-soittolista ja Youtuben videolista päivittyvät päivää myöhemmin maanantaina.

Keräämme Suomen Epäviralliselle Listalle viikottain tiedot omakustanne- ja pienlevy-yhtiöäänitteiden painosmääristä sekä Spotify- ja Youtube-striimien määristä.

Listasijoitusten määrittelemiseen käytämme laskentakaavaa, jossa etenkin ensimmäisten listaviikkojen aikana korostuvat artistille arvokkaammat julkaisumuodot kuten CD-, vinyyli- sekä kasettipainatukset ja musiikkivideot. Listaviikkojen kuluessa taas tavalliset Spotify-striimit nostavat arvoaan suhteessa muihin.

Suomen Epävirallinen lista TOP 40 haluaa toimia helpoimpana ja laadukkaimpana kanavana löytää Suomen ajankohtaisimmat indiejulkaisut genreen ja julkaisuformaattiin katsomatta. Se kootaan ja toteutetaan talkoovoimin X-Youth Gone Wildin sekä yhteistyökumppanimme Neck of the Woods Recordsin toimesta, eikä ole maksullinen artisteille tai kuuntelijoille.

Jos kaipaat tätä tarkempaa tietoa Listasta, käy tsekkaamassa intro-podcast käyttämälläsi alustalla tai ihan ihkaensimmäinen Lista-blogikirjoitus yllä!

Listaan liittyvät kysymykset tätä kautta!

Tilaa Suomen Epävirallinen Lista TOP 50 sähköpostiisi!

Listan tärkeimmät tapahtumat tiiviinä uutiskirjeenä.

Suomen Epävirallinen Bubbling Under