Muut palvelut

Kivijalka kunniaan!
Kun tilaat CD-painatuksen meiltä, toimitamme levysi halutessasi myös Helsingin keskustan Levykauppa X:ään Fredikinkadulla ja Tavastia-klubin viereiseen Keltaiseen Jäänsärkijään. Kummatkin kaupat ottavat mielellään vastaan omakustannealbumeja, EP-levyjä yleensä vain Levykauppa X. Levykauppa X:ään vietävät levyt ilmestyvät myös heidän verkkokauppaansa.
Jos levysi ei ole tehosoitossa radiossa tai sinulla ei muuten ole valtavaa kaiken ostavaa fanilaumaa, levyjä kannattaa jättää toimitettavaksemme albumien tapauksessa 5 kappaletta ja EP:tä kolme. Koska kauppojen ansainta/myyntilogiikka on erilainen, ota meihin yhteyttä (hq@x-youthgonewild.com) hintojen suhteen ja kerro mitä sinulla on tarjota ja kenelle. Kivijalassa ei puhuta mistään valtavista rahasummista, puoleen tai toiseen. Itse käsitämme tämän enemmän kulttuuritekona.
HUOM! Kannattaa huolehtia siitä että myyntiin tulevat levyt soveltuvat levykauppamyyntiin! Esim. pahvitaskupromoissa kannattaa olla kelmutus, jotta levykaupan ei tarvitse huolehtia siitä tippuuko levy kesken jonkin toimituksen kotelostaan. Lisäksi myytävissä levyissä tulisi olla viivakoodi (EAN-koodi). Digijakelun asiakkaamme saavat viivakoodin levyynsä ilmaiseksi.

Valo- ja videokuvaus
Onnistunut levyn kansitaide ja levyn promoaminen vaativat myös hienoja ja muistettavia kuvia. Pienlevy-yhtiötaustaa omaavina olemme olleet mukana lukuisissa valokuvaus- ja musiikkivideoprojekteissa. Meillä on osaavien ja innostuneiden ammattikuvaajien verkosto käytettävissäsi. Jos olet kiinnostunut tietämään asiasta lisää, älä kaihda yhteydenottoa osoitteeseen hq@x-youthgonewild.com

Pienen bändin asialla!
Oksasen Mikko perusti tämän lafkan aikoinaan palvellakseen Suomen musiikkikentän pieniä toimijoita, ja pienten toimijoiden etujen edistäminen on edelleen meidän tärkein lupauksemme. Kehittelemme jatkuvasti uusia tapoja joilla pitää omalla panoksellamme Suomen musiikkikenttä reiluna ja rikkaana temmellyskenttänä kaikenlaisille toimijoille, ja siihen kuuluu mielestämme aivan olennaisesti juuri sinun tukemisesi! Joten jos sinulla on ajatuksia siitä millä tavoin voisimme kehittää palvelujamme palvelemaan juuri sinun bändiäsi vielä paremmin, älä epäröi lähettää meille ehdotustasi osoitteeseen hq@x-youthgonewild.com