Episodi V – Uudenmaan timantit 

Uusimaan artistikattaus ei petä! Maaliskuun jaksostamme löytyy mm. kaksikin uutta Bon Jovia, juontajamme Joonaksen kaikkien aikojen TOP10-listalle menevä kappale jonka soisi soivan jokaisen itseään arvostavan amerikkalaisen indieleffan ja draamasarjan lopputekstien päällä, hulvatonta punkmenoa ja vaikka mitä muuta elintasopakolaisista tyylikästä soundia tuottaviin rap-artisteihin. Eikä siinä tietenkään kaikki, sillä tämän kuun tähtivieraana jututamme legendaarisen Tavastia-klubin kellarissa toimivan Semifinalin klubi-isäntää Tomi "Roudi" Hämäläistä. Ja odottakaahan vaan että hän pääsee ääneen! Tämä mies on nähnyt maamme suurimmat bändit jo silloin kun ne olivat vasta tämän jakson bändien kokoisia. Toivottavasti tästä jaksosta löytyy teille paljon uusia seurattavia suosikkeja!

Jakson ajastus löytyy tuttuun tapaan alta. Tomin haastattelu Youtubessa liikkuvan kuvan kera.

Tässä Uusimaan artistimme:

01. Shout The Band – Falling Into You (Helsinki, rock)

Shout on vuonna 2010 perustettu suomalainen pop-rock yhtye. Lyhyessä ajassa bändi on saavuttanut paljon vakuuttaen kuulijoitaan energisellä ja tiukalla otteellaan sekä tarttuvilla melodioillaan. 

Shout osallistui vuonna 2013 maailman suurimpaan Emergenza Festival -livebändikilpailuun ja voitti Tukholmassa käydyssä pohjoismaiden finaalissa ensimmäisen sijan. Finaalia edelsivät alkukarsinnat yli 500 bändin joukosta. Voitto avasi Shoutille tien Emergenza Festival -maailmanfinaaliin, Saksan Taubertal Open Air festivaaleille, josta bändi nappasi itselleen huikean viidennen sijan. Kilpailuun osallistui kyseisenä vuonna yhteensä 4000 bändiä eri puolilta maailmaa. Shout on käynyt esiintymässä Suomen, Ruotsin ja Saksan lisäksi myös Unkarissa sekä Venäjällä. Unkarissa Shout esiintyi yksillä Euroopan suurimmista festivaaleista, Szigetissä, missä bändi soitti täyspitkän keikan yhdellä festivaalin isoimmista lavoista. 

Määrätietoisen ja tavoitteellisen työskentelyn tuloksena Shout on hioutunut etenkin vahvana live-esiintyjänä. Viime aikoina Shout on työstänyt uutta materiaalia ja keikkaillut harvakseltaan panostaen keikoissaan enemmän laatuun, ei niinkään määrään. Kokoonpanoon kuuluvat Hannu Hirvensalo (laulu), Carl Sjöblom (kitara), Ville Sjöblom (rummut) ja Aki Karumaa (basso/laulu).

LINKIT:
Facebook

PARASTA KOTIKULMILLA:
Varmaan kesäinen stadi meren rannalla. Paras kahvi löytyy Cargo Coffeelta.

TUE!
Seuraile Facebookiamme keikkojen ja julkaisujen tiimoilta!

 

02. The Liar – Flowers & Fists (Helsinki, rock)
Helsinkiläinen rock-yhtye The Liar perustettiin vuonna 2009 laulaja-kitaristi Eero Mämmin ja rumpali Timo Halosen toimesta. Bändin muut jäsenet, basisti Ville ”VV” Virtanen liittyi mukaan myöhemmin. 

The Liarin ensimmäinen albumi  ”Hard Times, Happy Lives” julkaistiin keväällä 2012. Albumilta julkaistiin kaksi singleä ja videota kappaleista ”Bad Excuse” ja ”Man Over Board”. 

Kolmikon etsittyä kauan toista kitaristia, yhtyeen basso-, ja kitarateknikko Mika Kivi liittyi yhtyeen riveihin 2013. 

Neljähenkisen miehistön ensimmäinen julkaisu oli video ja single kappaleesta ”Free Ride” keväällä 2014. Saman vuoden kesän aikana Halonen jätti yhtyeen, jonka jälkeen rumpaliksi tuli mm. Collarbonesta tuttu Janne Sivunen. 

Uuden kokoonpanon ensi julkaisu oli neljän kappaleen EP, joka julkaistiin syksyllä 2015. EP sisälsi kappaleet: "Suffering", "Sunday", "Rebound for Glory" ja "Half-Way There". 

The Liarin toinen albumi “The Final Chapter” julkaistiin 01.03.2019. 

LINKIT:
Kaikki linkit täältä.

 

03. Antti Karsee – Kunhan muistelin (Kirkkonummi, rap)
Musiikki on ollut koko elämäni tärkeimpiä asioita, ensimmäisen räp-biisini kirjoitin 12-vuotiaana. Luojan kiitos sillon ei ollut youtubea. Sen jälkeen tuli tehtyä biisejä lähinnä omaksi iloksi. Vuonna 2010 tapasin Prossin ja siitä asti ollaan tehty musiikkia tiiviisti yhdessä vakavammalla otteella.

Muutama vuosi sen jälkeen ”Läpimurto” tapahtui: kaulaa myöten kyliltä musiikkivideon julkaisun myötä ja tahti jatkuu! Antti Karsee nimellä teen soolona musiikkia ja kuuluin Etelän Vetelät nimiseen kokoonpanoon, joka kuopattiin. Olen myös solistina Rappio Saaga nimisessä bändissä, joka yhdistelee räppiä, punkkia ja metallia. Festareita ja baarikeikkoja on tullut kierrettyä ympäri Suomen useamman vuoden verran. Vaikea eritellä, mikä olisi mieleenpainuvin keikka, mutta kovimpia keikkoja on ne, missä yleisö laulaa mukana ja tukee artistia hyvällä meiningillä. Haastatteluja on ollut muutama ja musiikkimediat uutisoineet.  

Tällä hetkellä on työn alla uusi sololevy, toinen julkaisu Rappio Saagan kanssa, sekä kolmen eri artistin kanssa yhteislevyt, ei niistä vielä sen enempää. Stay tuned! 

LINKIT:
Youtube
Spotify
Facebook

PARASTA KOTIKULMILLA:
Paras seikka Kirkkonummella on luonto, täällä on paljon upeita järviä ja metsiä, minne voi mennä rauhoittumaan. Täällä ei ole liikaa hulinaa ympärillä. 
Ruokapaikoista jo vuosia parhaiten on natsannut Pizzeria Angora, keikkapaikoista puitteiltaan paras on Bar Shake, se on myös tilavin.  Parasta menomestaa en osaa sanoa, itselleni mieluisat ovat lopettaneet. 

 

04. Phunky Mr. Olavi – Aluekeskusmatalalento (Espoo, rap)
Kuvan ottanut Jari Siili.

Aloitin musiikin tekemisen FL Studiolla vuonna 2009, kun halusin saada tehtyä omia räppibiittejä joissa on kunnon syntikkavinkunaa 90-luvun Jenkkien länsirannikon hengessä. Biittien teko jatkui muutaman vuoden satunnaisena ja pääasiassa sämplepohjaisten instrumentaalien merkeissä, kunnes aloin tekemään musiikkia aktiivisemmin kotikaupunkini Espoon räppiskenen innoittamana. Vuonna 2013 aloimme tekemään Kassun kanssa yhteisiä biisejä, mutta ne eivät vielä päätyneet julkiseen jakoon. Varsinaisia diskografiaan kuuluvia julkaisuja ovat Phunky Ant –mixtape Lazy Antin kanssa (2016), Pitää olla phunky –debyyttialbumi (2017) ja Matinkylästä maailmalle (2019). Tein myös biitit Zörz Händel –nimisen kouvolalaisräppärin kasetille 2017. Erityisin tapahtuma on se, kun MCP & Kimbon Kartanovolvo-kappale nousi Suomen Spotifyn viraalilistan kärkeen (biisin sävellys ja talkbox ovat käsialaani).

Toinen virstanpylväs on levyjen myyminen Japaniin: eräs levykauppa otti minuun taannoin yhteyttä ja halusi saada tuotantoani cd-formaatissa kaupan hyllyyn. Tällä hetkellä keskityn Matinkylästä maailmalle –albumin fyysisten kopioiden myymiseen. Myös ideoita seuraavaa julkaisua varten on olemassa, mutta en ole vielä päättänyt tarkemmin minkälaista projektia lähden työstämään. Tyyli tulee kuitenkin pysymään G-funkina, se on varmaa! 

LINKIT:
Facebook
Instagram
Spotify
Bandcamp

PARASTA KOTIKULMILLA:
Matinkylässä parasta on meren läheisyys. Olen asunut pari vuotta Kilossa ja hetken Helsinginkin puolella, mutta kaipasin aina merta ja Matinkylän rantamaisemia. Lähialueen paras meno- ja keikkapaikka on ehdottomasti sporttibaari Davisto Olarissa, jossa on tullut käytyä jo lähes vuosikymmenen ajan. Siellä törmäilee aina aluekeskuksen räppikollegoihin ja voi juonitella seuraavia musaprojekteja, sekä nauttia lähipanimon mallastuotteita. Davistossa vedin myös ensimmäisen keikkani vuonna 2017.

TUE!
Paras tapa tukea mun espoolaisia G-funk-unelmia on ostaa levy fyysisessä formaatissa levykaupasta tai suoraan minulta. 

 

05. Juoksukaljat – Ureapää (Vantaa, punk)
Juoksukaljat syntyi, kun vuoden verran musiikin tekemisestä lomaa pitänyt Mitja päätti että nyt on pakko tehdä jotain ja ihan täysin puhtaalta pöydältä. Ideana oli perustaa bändi, tehdä EP:n verran biisejä ja tehdä se kaikki yksin. No melkeen tällä kaavalla mentiinkin, paitsi että miksaajaksi pestattiin silloinen tyttöystävä ja jokaiselle biisille tuli joku feattaamaan, joko kitaroinnin tai sitten taustalaulun muodossa. EP valmistui noin parissa kuukaudessa. Äänitysprosessi myös toimi eräänlaisena pariterapiana, sillä miksajaana toimineen tyttöystävän kanssa saatettiin käydä monia riitoja levyn soundeista jne. 

Juoksukaljan elämä loppui niin nopeasti kuin alkoikin ja niin kävi myös parisuhteelle. Juoksukaljat (ja se seurustelusuhde) kuopattiin melkeenpä heti sen jälkeen kun EP oli fyysisenä muodossa kätösissä.  

Vaikka kyseisen projektin historia oli lyhyt, avasi se paljon uusia ovia. EPllä vierailleen Juhon kanssa perustettiin peräti kaksi bändiä: Kirkkovene ja Ripitori OD jotka elää ja voi oikein hyvin tällä hetkellä. 

Ken tietää, ehkä Juoksukaljat julkaisee vielä EP part kakkosen... 

LINKIT:
Youtube
Soundcloud

PARASTA KOTIKULMILLA:
Parasta Vantaassa on se, että se on vähän ku landella, mutta silti niin lähellä Helsingin menoa ja hälinää. 

Itse Vantaan menomestoista en niin välitä, mutta Helsingin On the rocks ja Lepakkomies nappaa oikein hyvin! 

TUE!
Jos jollakin tavalla haluaa nimenomaan Juoksukaljoja tukea, niin levyjä löytyy vielä 5e/kpl hintaan. Levytilaukset voi laittaa sähköpostiosoitteeseen: pahaasia@gmail.com

 

06. Q&A – Left Hook (Espoo, laulaja-lauluntekijä)
Q&A alkoi hyvin vaatimattomista lähtökohdista. Aloin tehdä kappaleita ihan omaksi huvikseni ja hyvin pelkistetysti. En silloin ajatellut, että niitä kukaan kuulisi, mutta kun kappale määrä kasvoi, niin ehkä myös ajatus niiden esittämisestä. Suuria tavoitteita ei minulla ollut, mutta halusin silti tehdä levyn. Koska rahaa minulla ei ollut silloinkaan liikaa, niin päätin nauhoittaa levyn itse omassa keittiössäni. Ja niin syntyi levy Regression To The Mean. Keikkoja on tullut soitettua melko monta ja olen niistä nauttinut paljon. Tällä hetkellä, viimeistelen seuraavaa levyäni ja siitä tulee ensimmäinen single ulos 5.6.2020 ja koko levy syksyllä. Kiitos. 

LINKIT:
Facebook
Regression To The Mean-levy (Spotify)
Left Hook-lyriikkavideo (Youtube)

PARASTA KOTIKULMILLA:
Lempiseikkani Saunalahdesta on se, että täällä saa olla hyvin rauhassa. Toki, jos haluaa ihmisten ilmoille niin lähistöltä löytyy kaksi hiekkarantaa, kesällä auki oleva karaoke terassi ja ulkoilma punttisali 

Saunalahdessa ei ole kovin montaa, jos yhtään, menopaikkaa, mutta lähistöstä löytyy Gymstone, jossa käyn treenaamassa Thai nyrkkeilyä ja myös Espoon Oma Panimo. Ruokapaikkoja on muutama, mutta kotona loihditut ruokannokset ovat silti parhaita. Bravuurina on itse tekemä Moussaka. 

TUE!
Paras tuki kuuntelijoilta on se, että he jatkavat kuuntelua ja jos keikkoja on tulossa niin sinne kannattaa tulla.

 

07. Köysistö – Pohjaan (Järvenpää, suomirock)
Romanttisen tabun soundeissa on himottu vahvaa suomirockiskelmää avaruusmaisilla beatlesvivahteilla.  Biisit vaihtelevat tempoiltaan nopeasta badding-rockista gospelmaisiin tunnelmointeihin. Biisintekijänä olen hakenut suoraa ja röyhkeää ilmaisua henkilökohtaista punaista lankaa noudattaen; Omaa mieltä ja sydäntä kalvavat asiat ovat saatava ulos selkeässä paketissa. Biisien aiheet kulkevat parisuhdeongelmien, oman itsen etsimisen ja kuolemisen välimaastossa. Koko levy on avunhuuto , tai vastakohtaisesti sodanjulistus ihmisen eloon nykymaailmassa. 

Kävimme Köysistössä Romanttisen tabun äänitysten aikana läpi metamorfoosia.  Nimi muuttui Köysistöön ja sen myötä myös uusien bändin jäsenten luut narahtivat paikoilleen. Suuri kiitos entiselle Et ceteralle menneistä vuosista. Joskus elämän oikkujen ja ryhmän jäsenten erilaisten näkemysten takia tapahtuu tällaisia luonnollisia amputaatioita. Oli hyvä, että ne tapahtuivat nyt ystävyyssuhteet edellä ja niitä arvostaen, eikä jääty löysään hirsiköysistöön roikkumaan. Köysistön kitaristin paikan otti Boneyardista tuttu Joni Ketola. Rumpalin pallille istahti Nätti Antti ja Rattopojista tuttu Teemu Ranta.   

LINKIT:
Kotisivu
Facebook
Youtube
Spotify

PARASTA KOTIKULMILLA:
Myllypubi klo 12-16 joka päivä! Kylän suopein tarjoilu, mut sit on tietty Eikan pubi, joka vilpittömänä musaihmisenä ja ratanaamana osaa arvostaa Köysistöläistä toimintaa. Joskus on hyvä lisätä suolaa maistamatta, ja kotikylämme kaikessa pienuudessaan tarjoaa siihen mahtavat puitteet ihan mihin ikinä menemmekin. Tarjonta on tuttua ja turvallista kaikkine vaaratekijöineen. Kamaa apatiaa vastaa laulettiin laulussa, me sanomme elämää apatiaa vastaan! 

Zapatan lounassalaattipöytä ja Sauhun peräreikäburgerit! Sen jälkeen onkin jo päivä täys ja on sopivaa ruveta miettimään Myllyyn tai Einoon siirtymistä. Myllyn pilvilinnakaraoket tarjoaa viihdebisneksen nellekarkit, jotka on tasan. Sit ku nallekarkit on vedetty, ni siirrytään Eikan pankkiin tai Eikan pubiin. Mikäli enemmän inde ja ug live-musiikkia mielii, niin kengän kärjet  kohti Fridaa! 

TUE!
Paras tapa tukea Köysistöä on ostaa vinyylit ja cd:t pois kuleksimasta ja kuunnella musiikkia, käydä aktiivisesti keikoilla seuraamassa nettisivuilta mitä ihmettä Köysistö on taas keksinyt.

 

08. Päivi Johanna – Valopilkku 7 (Porvoo, instrumentaalinen)
Teen musiikkia nimellä PäiviJohanna. Työkseni olen ihan muulla alalla, mutta musiikki on ollut aina jossain muodossa tärkeä osa elämääni.  
Lapsena ja nuorena kävin muutamia vuosia pianotunnilla, teoriaopintoja musiikista minulla ei juurikaan ole. Lasten aikuistuessa on jäänyt enemmän aikaa toteuttaa itseään. 
Luontevin tapa soittamisessani on aina ollut oman luominen, intuitiivisesti soittaminen ja improvisointi, vapaa säestys. Sävellyksiä pianolla vaan tulee, itsestään, miettimättä.  

Parisen vuotta sitten olen alkanut äänittää ja tallentaa kappaleitani muistiin.  
Intuitiivisia sävellyksiä syntyy myös ollessani silmät täysin kiinni. Tein vuosi sitten CD-albumin "Valopilkkuja", 15 kappaletta, silmieni ollessa soittaessani koko ajan kiinni. Kappaleet syntyivät siinä hetkessä ja niitä en pysty koskaan toistamaan. Podcastissa kuuluva sävellys on syntynyt ja soitettu silmät kiinni.  
Musiikkini sopii erityisesti rentoutumiseen ja mediaation taustalle.  

Varsinaisia esiintymiskeikkoja PäiviJohanna-nimellä en ole koskaan tehnyt. Olen vuosien varrella joissain tilaisuuksissa soittanut tilanteeseen sopivaa taustamusiikkia.  
Säestän mielelläni laulajia. Ystävättäreni kanssa minulla on ollut cover-duo, jossa hän soittaa kitaraa ja laulaa.  
Olin taannoin parin vuoden ajan eräässä harjoitus-jazz-bändissä, jossa sain kipinän erityisesti blues-improvisointiin. Niinpä blues-pohjainen improvisointi on jotain, mihin uppoudun huomaamattani joskus pitkäksikin ajaksi.  

Musiikin kuuntelijana olen melko kaikkiruokainen.  
Musiikin hoitavasta vaikutuksesta olen erityisen kiinnostunut ja tietynlainen ambience-musiikki on paljon esimerkiksi rentoutumisen ja keskittymisen taustalla itselläni käytössä.  

Jos pitäisi valita yksi genre, mikä jaksaa vuodesta toiseen koskettaa, se olisi progemusa. Ilmeisesti jonkinlainen proge-reseptori istutettiin minuun nuorena isoveljeni kautta. En voinut välttyä kuulemasta sitä ja se jätti jälkensä hyvällä tavalla. =) 

Perheeni ja ystäväni ovat kannustaneet minua tuomaan musiikkiani pöytälaatikosta ulos.  
Eräs ystäväni on hiljakkoin innostunut myös tekemään omaa musiikkiaan, ja kokemusten jakaminen myös inspiroi. 
Hyvin tärkeänä auttajana ja studiotöistä vastanneena julkaisuprosesseissani on ollut ystäväni Mika Kalmi, joka tekee itse myös hienoa intuitiivista musiikkia.  

Itselleni on ollut ratkaisevan tärkeää, että yhteistyökumppanini ymmärtää musiikkiani ja sen syntymistä pitkälti samalla tavalla kuin minäkin ja voin olla musiikkini kanssa täysin oma itseni. Sen myötä olen myös alkanut luottamaan huomattavasti enemmän siihen, että voin todellakin tehdä musiikkia juuri sillä tavalla, kuin sisimpäni eniten kutsuu. Välillä vaikka silmät kiinni.  

Moni on kokenut musiikkini rentouttavana ja hoitavanakin ja minulta onkin kysytty lisää julkaisuja, mikä on ilahduttanut mieltäni. Joten: lisää on tulossa. :)  

LINKIT: 
Youtube
Soundcloud 

PARASTA KOTIKULMILLA:
Porvoossa olen asunut reilut 20 vuotta, kotoisin olen Savosta. Porvoon Vanha kaupunki on tutustumisen arvoinen. Omat lempipaikkani Porvoossa ovat pari paikallista luontopolkua. 

Paras ruokapaikka Porvoossa on Ani´s Cafe 

TUE!  
Paras tapa tukea toimintaani on kuunnella pian keväällä ilmestyviä digitaalisia julkaisujani tai minut voi tilata vaikkapa johonkin tilaisuuteen soittamaan rauhallista taustamusiikkia. 

 

09. Lyrae – Bethesda (Sipoo, progrock)

Lyrae on yhden miehen musiikkiprojekti Sipoosta.

Idea Lyraeen syntyi pienistä pianoaihioista joita olin kirjoitellut viimeisten vuosien aikana. Näitä aihioita sitten yhdistin ja sekoitin läjään käyttämättömäksi jääneitä riffejä sekä harmonioita jotka olivat jääneet homehtumaan kaukaisiin muistini syövereihin ja pöytälaatikoihin.

Answers-EP on tulos tällä erää. Jatkoa on luvassa...

LINKIT:
Kotisivu
Facebook
Instagram
Youtube
Vimeo

 

10. Ludowica – Det är tyst (Hanko, roots)
Uutta matskua pukkaa ja 2020 elokuussa keikka Le petite-festareilla Hangossa viulukvartetin kanssa. 

Koko Kärlek, kärlek-levy löytyy Spotifysta ja YouTubessa on myös musikkivideo nimikkobiisistä.

LINKIT:
Youtube

 

11. Ville Paganus – Elintasopakolainen (Back in the U.S.S.R.)
Ville Paganus, ei TeeVeestä, vaan puliukoista tuttu, on alkanut vääntämään musaa. Helsingin Kalliosta tähtitaivaalle ponnistava Paganus aloitteli musailut alunperin kotikaupungissaan Joensuussa ysärillä. Kallion jokaisen kadunkulman tullessa kuvatuksi, katosi kuvausinspiraatio. Tilalle tupsahti onnekkaasti musailu taiteentekemisen himoa sekä mielenterveyttä lääkitsemään. 

"Soittamisen lopettaminen aikoinaan on kaduttanut niin paljon että 13 vuoden tauon jälkeen otin itseäni niskasta ja aloin taas soittamaan. Asko Keräsen kannustamana aloin myös laulamaan, sanailemaan ja lopulta Altai Studiolle äänittämään. Altailla saatiin purkkiin vanha kipale "Masentunut ameba" uudessa muotissa, jossa Asko näki single potenttiaalia. Kesäkuussa 2015 julkaistiin ensimmäiset singleni Masentunut Ameba ja Orja. Vuoden edetessä tuli paljon uusia biisejä. Levy koostuu myös vanhoista kipaleista uusin sovituksin. Kuten valokuvanikin, myös musiikki on varsin melankoolista mollimongerrusta. Sekä yksinkertaista, mies ja kitara revitystä. Olin onnekas saamaan levylle apureita, bändimenoakin löytyy. Sanoituksissa panostan sanahelinän sijaan sisältöön. Sekakäyttöinen mieleni puuttuu välillä menoon ja levyltä löytyy myös huumoria sekä kreisi menoo. Biisit ovat hyvin aitoja, rehellisiä. Kokonaisuutta voisi kuvata "lihapiirakka kaikilla mausteilla", räkä punkista britti poppiin ja instrumenttaalista folkkiin. Alkuperäinen Potenttiaalia julkaistiin viime vuoden lopulla. Markkinointi ja jakelukanavien silloin puuttuessa on onni että Temmikongi julkaisee levyn uudestaan uusilla biiseillä höystettynä. Rok rok!" 

Eka levy julkaistiin kahdesti, 2015 sen julkaisi Bare bone music ja 2016 "deluxe editionin" julkaisi Temmikongi. Sen jälkeiset julkaisut on lähes kaikki omia julkaisuja ja nauhotettu kotona tietokoneella. Ei potenssiaalia levyn pääpointti on instrumentalit joita elävöitin sämpleillä. Levyllä myös remix versioita. Eka levyn mies ja kitara saundi laajeni tällä levyllä. Soittelin nettisyntikalla rumpuja ja koskettimia sun muuta levylle. 

2017 muutin Kalliosta elintasopakolaiseks tallinnaan, kun ei ole suomessa varaa asua. Siitä tuli Elintasopakolainen in the u.s.s.r. biisi ja toinenkin uusi biisi. Elintasopakolainen (back) in the u.s.s.r. ep:n täydensi remix versiot vanhoista biiseistä. 

Lopuissa julkaisuissa ei paljoa uutta ole, lähinnä biisiparannuksia kappaleista joiden alkuperäsiin versioihin en enää ollu tyytyväinen sekä alternate versioita. 

LINKIT:
Kotisivu
Youtube
Spotify
Bandcamp

PARASTA KOTIKULMILLA:
Paras ruokamesta kalliossa oli legendaarinen Mare chiaro pizzeria, paras juomamesta on oikeestaan maren "veli" juomapuolella eli Pub Sirdie. Kumpikin omalaatuisia paikkoja pitkällä historialla joissa aika pysähtynyt paikoilleen. 

TUE! 
Miten voisi tukea niin mulla on aina ollu vaikeuksia löytää kuuntelijoita, koska en tee keikkaa enkä ole somessa enää missään muotoa. Yleisön saantiin tartteisin jeesiä.

 

Ajastus 

0:00:00 Intro & koronatilanteesta johtuvat solidaarisuusalennuksemme 

0:02:29 Shout The Band (rock, Helsinki) 

0:06:57 The Liar (rock, Helsinki) 

0:11:00 Antti Karsee (rap, Kirkkonummi) 

0:16:1 5 Tomi Hämäläinen, Semifinal, osa 1/4: Tomin & Semin historia 

0:19:59 Phunky Mr. Olavi (rap, Espoo) 

0:24:36 Juoksukaljat (punk, Vantaa) 

0:27:01 Q & A (laulaja-lauluntekijä, Espoo) 

0:31:55 Tomi Hämäläinen, Semifinal, osa 2/4: Semistä isoksi kasvaneet bändit 

0:35:33 Köysistö (suomirock, Järvenpää) 

0:39:59 PäiviJohanna (instrumentaalinen, Porvoo) 

0:44:02 Tomi Hämäläinen, Semifinal, osa 3/4: Onnistuneen keikan anatomia 

0:50:45 Lyrae (proge, Sipoo) 

0:57:14 Ludowica (roots, Hanko) 

0:59:48 Tomi Hämäläinen, Semifinal, osa 4/4: Mikä on toimiva ohjelma? 

1:03:49 Ville Paganus (alternative, Helsinki) 

1:09:10 Outro

Leave a comment

Add comment